Gyere, jógázz velem...

Gyere, jógázz velem...

Szeretem...

2016. április 13. - Varga Renka

Mikor gyűjtötted össze utoljára, hogy mi az, amit szeretsz csinálni? Gondolsz ezekre nap, mint nap? Élvezed ezeket? Ha nem, itt az ideje elkezdeni. :-) ♥

Mit szeretek csinálni?

Szeretek hidakon átsétálni.

Szeretek felsétálni a Földalatti lépcsőjén, kifejezetten az Opera megállónál.

Szeretek teraszokon ücsörögni.

Szeretek kapaszkodás nélkül biciklizni, és közben beleszippantani a friss, illatos levegőbe.

Szeretek beletúrni a párom hajába.

Szeretek hazaérkezni a szüleimhez.

Szeretek télen benézni azokon az ablakokon, ahonnan a lámpa meleg fénye kiszűrődik. Legjobban az otthonom ablakán, amikor már az utcában látom, hogy van otthon valaki. 

Szeretek mezítláb sétálni a fűben.

Szeretek egyedül csendben sétálni a városban.

Szeretem beledugni az ujjam a gyöngyök közé. 

Szeretem nézni a gyertya lángját.

És még sorolhatnám. Ugye mennyi mindent szeretünk csinálni? Ezek mind apróságnak tűnhetnek, de nagyon boldoggá tudják tenni az embert. Gyűjtsük össze ezeket és gondoljunk ezekre, vagy csináljuk, amikor kicsit nehezebb pillanatokat élünk meg. Ezt sokszor elfelejtjük. Hajlamosak vagyunk arra, hogy csak a problémákon jár az eszünk, ahelyett, hogy ezeknek a dolgoknak örülnénk, és azzal foglalkoznánk, amit szeretünk csinálni. A dolgok mindig megoldódnak. Észrevettük már azt, hogy ha folyton csak a problémákról beszélünk, nem javul a helyzetünk? Sőt, mintha csak egyre rosszabb lenne. Mert nem a megoldáson gondolkodunk, hanem csak egyre mélyebbre nyomjuk magunkban a rossz érzését. Így nem fog sikerülni kimászni a gödörből. Ráadásul abból a gödörből, amibe saját magunkat taszítottuk. Amikor épp rossz passzban vagyunk, csináljuk olyan dolgot, amit szeretünk. És leginkább találjuk meg önmagunkban, hogy miért érezzük éppen rosszul magunkat. A megoldás mindig bennünk van, és nem a külvilágban kell keresni. Erre tanít a jóga. Megtanultam vele önmagam lenni. 

Szeretettel,

Renka

A bejegyzés trackback címe:

https://renkayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr388602140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása