Gyere, jógázz velem...

Gyere, jógázz velem...

Jóga Nálad

2015. november 11. - Varga Renka

Lehetőség van az otthonodba hívni. 

A magánórákon koncentrált a figyelmem egy, maximum kettő emberre. Ilyenkor sokkal személyesebben, nyiltabban tudunk beszélni egy-egy problémáról, és specifikusan megtalálni rá a megfelelő gyakorlást.

De van, aki nem szeret eljárni egy zsúfolt terembe, nem szereti, ha nézik milyen a matraca, milyen a ruhája. Vagy nem szeret leizzadni és máshol tusolni. 

Ezer oka van, ha nem akarunk elmenni otthonról, de ettől még átélhetjük a jóga általi változásokat. Az otthonunkban.

Jóga Nálad?

Jelentkezés és bővebb információ e-mailben: renkayoga@gmail.com

Egy magánóra Jucus szemével:

"Renivel a jóga

Másfél óra felüdülés, kemény izommunka és egy csöppnyi humor és kedvesség. Növeli a kitartásom, stabilitást és önbizalmat ad. 

Ahogy én kezdtem neki:

Két és fél hónaposak voltak iker babáim, amikor elkezdtem Renivel jógázni. A császármetszés után 13 kg-al kevesebbel jöttem haza a kórházból. Belső szerveim összevissza, lelkem, szívem egy dologra összpontosított, hogy el tudjam látni a babáimat és elég erős legyek a mindennapok kihívásaiban. Ezután teljesen egyértelmű volt, hogy nem a spinning órákra fogok visszatérni, hogy újra formába lendüljek.  Az még várhat. Nőként és újdonsült anyukaként fontos hogy megtaláljam újra az egyensúlyt a stabilitást, megerősödjek, mind lelkileg mind testileg. A jóga ezt hozta meg számomra. 

A kellemes relaxáció közben annyira pihen a testem, hogy megduplázódik a tűrőképességem mindennapi feladataimban. A relaxáció szövege minden este segít a pihentető alvásban, tanulás nélkül épül be a gondolataimba. Automatikussá válik. Ezután természetes, magától értetődő rendben  követik egymást az erősítő gyakorlatok, jógapózok. Másfél óra úgy röppen el hogy ismét a relaxációban találom magamat amikor megköszönöm magamnak és Reninek is hogy ismét együtt dolgoztunk azon hogy fejlődjek és meg tudjak újulni. Amikor ezt a posztot írom 23:47 perc van. Két baba alszik, én meg nyugalomban és megelégedve a mai nappal és a mai jógával készülök aludni. 

Szemeimet lehunyom és a légzésem figyelem…"

A bejegyzés trackback címe:

https://renkayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr198070738
süti beállítások módosítása